Varför Honda-båtpaket?

Honda är väldens största och mest erfarna tillverkare av fyrtaktsutombordare, och är också det mest köpta utombordarmärke genom tiderna. Den första utombordaren introducerade redan år 1964 och Honda har hållit sin starka position under årens lopp. Framgången beror på en unik och tillförlitlig teknik, en modern formgivning, ytterst tystlåten ljudnivå samt ett kompromisslöst miljötänkande, som Honda har genomfört sedan verksamhetens första början.

Innovation och förmågan att utveckla nya tekniska lösningar har bringat Honda ett exceptionellt brett kunskapsområde, som kan ses i alla produkter som tillverkas. Gemensamt för alla Honda-produkter är hög kvalitet och pålitlighet, med hjälp av vilka konsumenternas förtroende uppnåtts. Därav är Honda även det företag som tillverkar mer fordon, maskiner och motorer än något annat företag i världen. 

Honda är också en trendsättare inom (bränsle)ekonomi, som utvecklar lösningar som gynnar allt mer både båtägare och natur. Bränsleekonomi och att minimera utsläpp är ytterst viktiga faktorer även hos båttillverkare, som strävar mot att kontinuerligt förminska förbrukning speciellt under marschfart utan att offra prestanda. Det är därför många finska båttillverkare valt att pre-rigga sina båtar med Honda. Sådana båttillverkare är t.ex. AMT, Buster, Faster, Silver, Terhi och XO. 

Honda Marine - Ecomo - VTEC - Direct Air - Blast - etc

Bildgalleri

Stäng
Stäng