Båtpaket

Alla Honda-båtpaket inkl. moms 24 %. Till priserna tillkommer ortsspecifika leveranskostnader. Närmare information av din lokala återförsäljare.

TG & Honda

Aina on hyvä sää veneillä

Porvoossa käsityönä valmistettavat TG-veneet ovat tunnettuja käyttäjäystävällisyydestään, kestävyydestään ja mukavuudestaan. Venetehdas Freja Marinen yli 40 vuoden kokemus yhdistettynä Hondan laadukkaisiin perämoottoreihin tekevät TG-veneistä Suomen halutuimman venepaketin.

Lisää TG-veneistä voit lukea osoitteessa: www.tgboats.fi

Faster & Honda

Varenda Faster är tillverkad för hand av extrastark, obehandlad marinaluminium. Båtarna är svetsade för hand, och fribordens aluminiumtjocklek är avsevärt robustare än hos konkurrerande aluminiumbåtsmärken. Användningsegenskaperna har finslipats i yrkesbruk för dig. Bland annat polisen och räddningsverket förlitar sig på Faster: de som måste kunna ta sig fram, oberoende av rådande väderförhållanden. 

Alla Faster-båtar förmonteras redan på fabriken för Hondas utombordare. Faster & Honda utgör därmed ett vattentätt partnerskap som tål tuffa väderförhållanden, slitage och ett fartfyllt båtliv.
Läs mer om Faster på www.faster.fi 

Silver & Honda

Inhemska Silver är ett bra val för dig som vill ha en båt t.ex. till sommarstugan, för förbindelsbruk, till utflykter i skärgården eller fritidsfiske. Ur vårt breda urval finner du såväl de bekanta AluFibreTM-båtmodellerna (Silver Y-serien) vars skrov är av aluminium och interiör av glasfiber, men också Silver X-modellerna i helaluminium och som nyhet även båtar helt i glasfiber. Glasfiberbåtarna tillhör modellserien Z. Silver X- och Y-seriernas båtar bär skrov i hållbart marinaluminium, medan våra glasfibermodeller utnyttjar en unik Petestep®-teknologi i skroven. Petestep®-teknologin gör båtarna extremt torra från sjöstänk, samt gör dem både tysta och mjuka att köra även i hård sjögång. Silver-varumärket är alltså en helig treenighet som täcker tre helt olika båttyper. Alla våra båtar är designade för att göra ditt båtliv tryggt och lättsamt, så att du kan njuta av din fritid och koncentrera dig på att trivas till sjöss. Läs mer om Silver-båtarna på www.silverboats.fi 

Terhi & Honda

Stäng
Stäng