Venepaketit

Honda jatkaa taloudellisuuden suunnannäyttäjänä kehittäen ratkaisuja, joista hyötyvät entistä enemmän sekä veneilijät että luonto. Päästöjen vähentäminen ja polttoainetalous ovat erityisen tärkeitä asioita myös venevalmistajille, jotka pyrkivät jatkuvasti vähentämään kulutusta varsinkin matka-ajossa suorituskyvystä tinkimättä. Useat kotimaiset venevalmistajat tekevätkin veneisiinsä esiasennuksen Honda-perämoottoreille, ja myyvät veneensä luotettavan Honda-perämoottorin kanssa. Näitä venevalmistajia ovat esimerkiksi TGFaster, Silver ja  Terhi.

Tutustu luotettaviin Honda-venepaketteihin ja löydä omasi! Kaikille Honda-venepaketeille myönnetään 5 vuoden kuluttajatakuu.

Venepakettien hintoihin kuuluu alv 24 %. Hintoihin lisätään paikkakuntakohtaiset toimituskulut. Lisää tietoa lähimmältä kauppiaaltasi.

TG & Honda

Aina on hyvä sää veneillä

Porvoossa käsityönä valmistettavat TG-veneet ovat tunnettuja käyttäjäystävällisyydestään, kestävyydestään ja mukavuudestaan. Venetehdas Freja Marinen yli 40 vuoden kokemus yhdistettynä Hondan laadukkaisiin perämoottoreihin tekevät TG-veneistä Suomen halutuimman venepaketin.

Lisää TG-veneistä voit lukea osoitteessa: www.tgboats.fi

Faster & Honda

Jokainen Faster on erikoislujaa, käsittelemätöntä merialumiinia, käsin hitsattua ja laitapaksuudeltaan muita alumiiniveneitä tuntuvasti tuhdimpi. Fasterin käyttöominaisuudet on hiottu huippuunsa ammattilaisten käsissä. Fasteriin luottavat muun muassa poliisi ja pelastuslaitokset – he, joiden on mentävä silloin kun kutsu kuuluu, säästä piittaamatta. Kaikkiin Faster-veneisiin tehdään jo tehtaalla esiasennus kaapelointeineen Honda-perämoottoreille. Faster ja Honda muodostavatkin yhdessä paketin, joka kestää keliä, kulutusta ja elämää. 

Lisää Faster-veneistä voit lukea osoitteessa: www.faster.fi

Silver & Honda

Kotimainen Silver-vene on hyvä valinta sinulle, joka tarvitset veneen mm. mökille, yhteyskäyttöön, huviajeluun tai kalastukseen. Valikoimasta löydät niin tutut AluFibreTM-rakenteen omaavat vapaa-ajanveneet (Silver Y-mallisto), joissa rungot ovat alumiinia ja sisusta lasikuitua, mutta myös täysalumiiniset Silver X-mallit sekä uutuutena täysin lasikuidusta valmistetut Silver Z-mallit. Y- ja X-malliston veneissä rungot ovat kestävää merialumiinia, joilla voit huoletta rantautua vaikkapa suoraan hiekkarannalle. Uusissa Z-malleissa rungoissa käytetään ainutlaatuista Petestep®-teknologiaa, joka tekee veneistä erittäin roiskekuivat, hiljaiset ja pehmeäkulkuiset. Kaikki Silver-veneet on suunniteltu ja valmistettu turvallisiksi ja huolettomiksi, jotta voit rentoutua vapaa-aikanasi ja keskittyä hauskanpitoon. Pyrimme olemaan mahdollistaja, jolla voit mennä ja harrastaa, riippumatta siitä mikä intohimosi vesillä on. 
Lisää Silver-veneistä voit lukea osoitteessa www.silverboats.fi.

Terhi & Honda

Turvalliset ja täysin uppoamattomat kotimaiset Terhi-veneet ovat tuttu näky suomalaisissa mökkimaisemissa. Veneet valmistetaan kahdesta sään- ja iskunkestävästä ABS-muovirungosta, joiden väli täytetään vettähylkivällä polyuretaanivaahdolla. Tämä tekee veneistä käytännössä uppoamattomia, ja erittäin merikelpoisia. Terhin moottoriveneet yhdessä hiljaisten ja luotettavien Honda-perämoottorien kanssa ovat täydellinen valinta sinulle, joka haluat helppohoitoisen ja käyttäjäystävällisen veneen mökille, kalastusreissuille, kuljetustarpeisiin tai pieneen huviajeluun. Terhin koko olemassa oleva mallisto on nähtävissä sivulla www.terhi.fi.

Sulje
Sulje