Venepaketit

Honda jatkaa taloudellisuuden suunnannäyttäjänä kehittäen ratkaisuja, joista hyötyvät entistä enemmän sekä veneilijät että luonto. Päästöjen vähentäminen ja polttoainetalous ovat erityisen tärkeitä asioita myös venevalmistajille, jotka pyrkivät jatkuvasti vähentämään kulutusta varsinkin matka-ajossa suorituskyvystä tinkimättä. Useat kotimaiset venevalmistajat tekevätkin veneisiinsä esiasennuksen Honda-perämoottoreille, ja myyvät veneensä luotettavan Honda-perämoottorin kanssa. Näitä venevalmistajia ovat esimerkiksi AMT, Faster, Silver ja Terhi.

Tutustu luotettaviin Honda-venepaketteihin ja löydä omasi! Kaikille Honda-venepaketeille myönnetään 5 vuoden kuluttajatakuu.

Venepakettien hintoihin kuuluu alv 24 %. Hintoihin lisätään paikkakuntakohtaiset toimituskulut. Lisää tietoa lähimmältä kauppiaaltasi.

AMT & Honda

Jokainen AMT-venemalli on suunniteltu yhteensopivaksi nelitahtisten Honda-perämoottoreiden kanssa, ja moottoreiden kaukohallintalaitteet, mittarit ja jopa kiinnityspultit on asennettu tehtaalla valmiiksi. AMT ja Honda muodostavat paketin, jossa veneen ja moottorin yhteensopivuus on kaikin tavoin optimaalinen antaen käyttäjälleen parhaan mahdollisen tehonkäytön ja polttoainetalouden.

Faster & Honda

Jokainen Faster on erikoislujaa, käsittelemätöntä merialumiinia, käsin hitsattua ja laitapaksuudeltaan muita alumiiniveneitä tuntuvasti tuhdimpi. Fasterin käyttöominaisuudet on hiottu huippuunsa ammattilaisten käsissä. Fasteriin luottavat muun muassa poliisi ja pelastuslaitokset – he, joiden on mentävä silloin kun kutsu kuuluu, säästä piittaamatta. Kaikkiin Faster-veneisiin tehdään jo tehtaalla esiasennus kaapelointeineen Honda-perämoottoreille.  Faster ja Honda muodostavatkin yhdessä paketin, joka kestää keliä, kulutusta ja elämää. 

Silver & Honda

Ainutlaatuisella AluFibre™-rakenteella valmistettu kotimainen Silver-vene on hyvä valinta sinulle, joka tarvitset venettä mm. mökille, yhteyskäyttöön, pieneen huviajeluun tai kalastukseen. Rakenteensa ansiosta Silver-veneet ovat täysin uppoamattomia, turvallisia koko perheen veneitä, jotka ovat entistä hiljaisempia. Yhdessä luotettavan ja hiljaisen nelitahti-Hondan kanssa nämä venepaketit tarjoavat sinulle hiljaisemman ajonautinnon säässä kuin säässä. Lisää Silver-veneistä voit lukea osoitteessa www.silverboats.fi.

Terhi & Honda

Turvalliset ja täysin uppoamattomat kotimaiset Terhi-veneet ovat tuttu näky suomalaisissa mökkimaisemissa. Veneet valmistetaan kahdesta sään- ja iskunkestävästä ABS-muovirungosta, joiden väli täytetään vettähylkivällä polyuretaanivaahdolla. Tämä tekee veneistä käytännössä uppoamattomia, ja erittäin merikelpoisia. Terhin moottoriveneet yhdessä hiljaisten ja luotettavien Honda-perämoottorien kanssa ovat täydellinen valinta sinulle, joka haluat helppohoitoisen ja käyttäjäystävällisen veneen mökille, kalastusreissuille, kuljetustarpeisiin tai pieneen huviajeluun. Terhin koko olemassa oleva mallisto on nähtävissä sivulla www.terhi.fi.

Sulje
Sulje