Miksi Honda venepaketti?

Honda on maailman suurin ja kokenein nelitahtisten perämoottorien valmistaja, joka toi ensimmäisen nelitahtisen perämoottorimallinsa markkinoille jo vuonna 1964. Honda onkin kautta aikojen eniten ostettu nelitahtinen perämoottorimerkki. Menestyksen taustalla on ainutlaatuinen ja varmatoiminen tekniikka, moderni muotoilu, hiljainen käyntiääni sekä tinkimätön ympäristöajattelu, jota Honda on toteuttanut toiminnassaan alusta alkaen.

Innovatiivisuus ja taito kehittää uusia teknisiä ratkaisuja on tuonut Hondalle poikkeuksellisen laajan osaamisen, joka näkyy kaikissa sen valmistamissa laitteissa. Jokaiselle Honda-tuotteelle on yhteistä korkea laatu ja luotettavuus, joilla on saavutettu käyttäjien luottamus. Niinpä Honda valmistaakin ajoneuvoja, koneita ja moottoreita enemmän kuin mikään muu yritys maailmassa.

Honda on myös taloudellisuuden suunnannäyttäjä, joka kehittää ratkaisuja, joista hyötyvät entistä enemmän sekä veneilijät että luonto. Päästöjen vähentämien ja polttoainetalous ovat erityisen tärkeitä asioita myös venevalmistajille, jotka pyrkivät jatkuvasti vähentämään kulutusta varsinkin matka-ajossa suorituskyvystä tinkimättä. Siksi useat suomalaiset moottorivenevalmistajat tekevätkin veneisiinsä ensiasennuksen Honda-perämoottorille. Tällaisia venevalistajia ovat muun muassa AMT, Buster, Faster, Silver, Terhi ja XO.

Honda Marine - Ecomo - VTEC - Direct Air - Blast - etc

Kuvagalleria

Sulje
Sulje