Uiva 2015 -venenäyttely Helsingin Lauttasaaressa 20.-23.8.2015

Vuoden 2015 Uiva venenäyttely järjestetään 20.-23.8.2015 HSK:n satamassa Lauttasaaressa. Blue Peter -ravintolan kupeeseen rakennetulla näyttelyalueella voit tutustua niin vuoden huippusuosittuihin venemalleihin ja perämoottoreihin, kun veneilyyn liittyviin varusteisiin ja uutuuksiin. Uivan venenäyttelyn järjestää Venealan Keskusliitto Finnboat ry. 

Uiva 2015 -logo

Honda Marine on perämoottorimalliston puitteissa jälleen mukana Uivassa venenäyttelyssä. Perämoottoreita pääset parhaiten näkemään E-laiturilla, joka on pyhitettu Honda-laituri. Täällä voit tutustua supersuosittuihin Honda-venepaketteihin - venepaketeista löytyy sopiva paketti sinulle, joka haet venettä hauskanpitoon tai mökille, mutta myös sinulle, joka haluat täydellisen kalastusveneen. Valitse AMT-, Faster-, Silver- ja Terhi-veneen väliltä ja liitä siihen luotettava ja erityisen hiljaa kulkeva Honda-nelitahtiperämoottori ja olet valmis ensi kesän rientoihin!

Jos mielessä on veneen vaihto ensi kaudelle, niin Uiva 2015 on mikä mainioin kauppapaikka. Hankkimalla veneen jo Uivassa varmistat että saat juuri haluamasi mallin. Paikalla on tietenkin asiantuntevat kauppiaat sekä tehtaan edustajat, jotka auttavat sinua oikean venepaketin valinnassa.

Honda-venepaketit löydät Uiva 2015 -venenäyttelyssä E-laiturilta, lisäksi laiturin läheisyydessä on Honda Marine-teltta jossa voit perehtyä Hondan perämoottoreihin. Lämpimästi tervetuloa, nähdään Lauttasaaressa elokuussa!

Uiva 2015 -lisätiedot sekä aukioloajat löydät  täältä.


Takaisin listaukseen

Sulje
Sulje