Honda-perämoottorimallistoon uutuudet BF80 ja BF100

Hondan perämoottorimallisto vahvistuu 80- ja 100-hevosvoimaisilla uutuuksilla. BF80- ja BF100-uutuusmoottorit ovat vahva lisäys mallistoon erityisesti Euroopan markkinoille. 

Uudet BF80- ja BF100-perämoottorit täyttävät tiukimmat ympäristövaatimukset, tarjoten kokoluokassaan uuden tasoista suorituskykyä ja Hondan kuuluisaa teknistä osaamista. Vahvasta suorituskyvystä huolimatta kevyet uutuusmoottorit ovat ennennäkemättömän taloudellisia ja niiden kompakti rakenne mahdollistaa niiden käyttämisen mitä erilaisimmissa veneissä.

Uutuudet ovat täynnä alansa edistyksellisintä Honda-tekniikkaa:

BLAST ™ (Boosted Low Speed Torque)
Honda Marinen kehittämällä järjestelmällä saadaan paras mahdollinen vääntö alakierroksille, muuttamalla sytytyksen ennakkoa ja ilma/polttoaineseosta. Tästä on erityistä hyötyä suuremmilla kuormilla tai raskaammilla liikkeelle lähdettäessä – vene nousee liukuun tehokkaasti ja nopeasti. Patentoitu tekniikka on yksi Honda-perämoottoreiden tunnuspiirteistä.

ECOmo ™ (Economy Controlled Motor)
Hondan oma laihaseostekniikka tunnustelee ja säätää ilma/polttoaine –seosta ajon aikana, optimoiden niin suorituskyvyn kuin maksimaalisen taloudellisuuden. Tämä ominaisuus yhdessä Hondan PGM-Fi™ polttoaineen suihkutuksen kanssa takaa parhaan polttoainetaloudellisuuden ja vähäiset päästöt.

VTEC ™ (Variable Valve Timing and Lift Electronic Control)
Uusi BF100 hyödyntää Hondan kuuluisaa VTEC-venttiilinohjausjärjestelmää, jossa venttiilien ajoitusta muutetaan parhaan ja tasaisen suorituskyvyn aikaansaamiseksi.

Hienostuneita ominaisuuksia käyttäjän iloksi

Uudet BF80- ja BF100 –perämoottorit pitävät sisällään monia käyttäjälleen hyödyllisiä ominaisuuksia:

NMEA 2000 ® -yhteensopivuus
Molemmat uutuusmoottorit ovat täysin yhteensopivia NMEA2000 -järjestelmän ja -laitteiden kanssa, aivan kuten nykyinenkin Honda-mallisto välillä BF40-BF250 . Yhteensopivuuden myötä moottorit on mahdollista kytkeä yhteen protokollaa tukevien elektronisten laitteiden kanssa (GPS-laitteet, karttaplotterit, kaikuluotaimet, jne.) kuin myös lisävarusteena saatavien Hondan uusien digitaalisten monitoimimittareiden kanssa. NMEA2000-yhteensopivia elektronisia laitteita tai Hondan digitaalisia uutuusmittareita käytettäessä saadaan reaaliajassa digitaalisena mm. oleelliset moottorin valvontatiedot, kuten kierrosluku, trimmikulma, määräaikaishuollon muistutus, moottorin lämpötila, akun lataustila, öljynpaine, jne. Hondan digitaalimittareissa on myös ”Eco-valo”, mikä ilmaisee, milloin moottori työskentelee taloudellisimmillaan ECOmo / learn burn -laihaseostilassa.

Honda-perämoottorit – 50 vuotta innovaatioita ja ympäristötietoisuutta
Uusien mallien saattelemana Honda juhlistaa 50 vuoden taivaltaan innovatiivisten ja ympäristölähtöisten perämoottoreiden valmistajana. Honda on toiminut edelläkävijänä nelitahtitekniikan kehittäjänä siitä asti kun se esitteli ensimmäisen nelitahtisen GB30-perämoottorinsa vuonna 1964, noudattaen perustajansa Soichiro Hondan filosofiaa: ”vedessä käytettävien laitteiden ei pidä saastuttaa vettä”.

Hondan johtava perämoottorimallisto BF2.3-BF250 täyttää kaikki Euroopan RCD ympäristövaatimukset, jotka ovat ankarimmat maailmassa. Hondan edistyksellinen teknologia ja uutuusmoottorit kuvastavat valmistajan jatkuvaa sitoutumista ympäristövaatimuksiin.

Honda BF80- ja BF100-perämoottorit ovat saatavissa jälleenmyyntiverkoston kautta Euroopassa vuoden 2014 alusta alkaen.

Hinta on vielä avoin. 

Kuvagalleria


Takaisin listaukseen

Sulje
Sulje