TerhiTec Oy:lle on myönnetty ISO14001-ympäristösertifikaatti.

TERHITEC OY/ISO14001 -YMPÄRISTÖJÄRJESTELMÄ
TerhiTec Oy:lle on myönnetty ISO14001-ympäristösertifikaatti.
Pohjois-Euroopan kappalemääräisesti johtava venevalmistaja TerhiTec Oy on ottanut käyttöön hyväksytyn ympäristöjärjestelmän, joka perustuu ISO14001-standardiin.

TerhiTec Oy:n ISO14001-ympäristöjärjestelmä on Det Norske Veritas -yhtiön (DNV) tarkastama ja hyväksymä.

Ympäristöjärjestelmä kattaa TerhiTec Oy:n koko toiminnan Rymättylässä ja Ähtärissä. Tämä tarkoittaa Terhi-, Sea Star- ja Silver -venemerkkejä, niiden tuotekehitystä, valmistusta sekä markkinointia ja myyntiä. ISO14001-sertifikaatti todistaa, että ympäristöjohtamisjärjestelmää on verrattu parhaisiin käytäntöihin ja standardeihin ja että se täyttää kaikki standardin asettamat vaatimukset.

Ympäristöjärjestelmän keskeiset tavoitteet ovat korkean asiakastyytyväisyyden turvaaminen, työ- ja elinympäristön säilyttäminen puhtaana ja terveellisenä, raaka-aineiden, veden ja energian käytön optimoiminen sekä päästöjen ja jätekuormituksen minimoiminen ja uusiutuvien luonnonvarojan käytön ja kierrätyksen edistäminen. TerhiTec Oy:n ympäristöpolitiikka on julkinen kaikille yhtiön sidosryhmille.

ISO14001-standardiin perustuva ympäristöjärjestelmä on erittäin tärkeä kilpailuetu kotimaisilla ja eurooppalaisilla markkinoilla. Valitsemalla TerhiTec Oy:n tuotteita asiakas voi varmistua, että materiaalihankinnoista ja tuotannosta syntyvien jätteiden ympäristövaikutukset on minimoitu ja ennalta ehkäisty. Keskeisenä tavoitteena on ympäristösuojelutason jatkuva parantaminen. Toiminnan ja tuotannon ympäristövaikutuksia myös seurataan ja analysoidaan jatkuvasti.

Valitsemalla TerhiTec Oy:n valmistaman veneen, asiakas varmistaa, että hän saa Suomessa valmistetun tuotteen. Samalla hän varmistaa, että veneiden valmistusprosessi on ympäristöystävällinen. Kotimaisuuden kautta hän edistää myös suomalaista työllisyyttä. TerhiTec Oy:llä on myös Terhi-, Sea Star- ja Silver -veneitä koskeva Suomalaisen Työn Liiton myöntämä Avainlippu-alkuperämerkki.

TerhiTec Oy:llä on käytössään myös Det Norske Veritasin (DNV) hyväksymä ja tarkastama ISO9001-laadunhallintajärjestelmä. Se on otettu käyttöön jo vuonna 2004, ja marraskuussa 2010 se on laajennettu koskemaan Terhi-veneiden lisäksi myös Sea Star- ja Silver-veneiden kehitystä, valmistusta ja markkinointia.

Lisätietoja:
Jarmo Sundin: jarmo.sundin(a)terhitec.fi
Sami Kuivalainen: sami.kuivalainen(a)terhitec.fi

Lue alkuperäinen artikkeli osoitteesta www.terhitec.fi


Takaisin listaukseen

Sulje
Sulje