Silver mukana Kuopion Kallavesj-näyttelyssä 31.3-2.4.2017

Silver Kallavesj 2017

Silver on jälleen mukana Itä-Suomen omassa Kallavesj-näyttelyssä 31.3-2.4.2017

Vuotuinen Kallavesj-venenäyttely järjestetään jälleen Kuopio-hallissa, ja Silver on tietenkin mukana! Osastollamme B7 voit tutustua eri kokoluokan Silvereihin, esillä seuraavat mallit:

Silver Fox BR
Järvi- ja mökkikansan suosikkimalli, joka on ketterä ja helpostihallittava juuri alle 5 metriä pitkä alumiinirunkoinen bow rider. Tuplapulpetin takana on kaksi pehmustettua erillisistuinta ja perässä leveä takapenkki lisämatkustajille. Pulpettien eteen jäävä iso avoin tila sopii niin vapaa-ajan kalastukseen kuin suurien laukkumäärien kuljettamiseen. Lisää mallista täältä .

Silver Wolf BR
Hiukan päälle viiden metrin pituinen monikäyttövene Wolf BR, sopii niin yhteysveneeksi kuin mökkiveneeksi, saaristoon ja järvisuomeen. Ketterästä koosta huolimatta Wolf BR kestää myös hyvin vetää vesihiihtäjiä/vesilautailijoita, jonka vuoksi venemalli on suosittu myös nuorten keskuudessa. Suuri etuavotila, jossa reilusti säilytystilaa ja kaksi erillisistuinta sekä leveä takapenkki hyvin suojaavan tuulilasin takana. Lisää tietoa sekä kuvia mallista täältä .

Silver Shark BRX - Uutuus 2017!
Toinen kauden 2017 uutuuksista, Shark BRX, on täysalumiininen luottokumppani aktiiviselle veneilijälle/mökkiveneilijälle, joka haluaa veneen joka sopii miltei ympärivuotiseen käyttöön. Shark BRX on jo nyt löytänyt paikkansa vapaa-ajankalastajien keskuudessa, ja se on saanut kiitosta mm. keulan avotilan muunneltavuudesta sekä perän klaffipenkeistä, jotka voi nopeasti ja helposti taittaa tieltä pois. Katso tarkemmat tuotetiedot täältä .

Nämä Silver-mallit, sekä kumppanimme Hondan perämoottorivalikoiman löydät osastolta B7.
PsstMuistathan, että tapahtumaan on vapaa pääsy? lue lisää: www.kallavesj.fi  

Tervetuloa tutustumaan suosittuihin Silver & Honda -venepaketteihin Kuopio-halliin 31.3-2.4.2017!

Kuvagalleria

Lue alkuperäinen artikkeli osoitteesta www.silverboats.fi


Takaisin listaukseen

Sulje
Sulje